Close

Over Rotea

Welkom op de website van de firma ROTEA B.V., de exclusieve leverancier van unieke soorten thee, gebakken met stukjes vers fruit voor de Nederlandse en Belgische markt. Oma’s gebakken vruchtenthee is een uitstekend drankconcentraat met stukjes vruchten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Het is gemaakt van stukjes gesneden verse vruchten en alleen gezoet met fructose en is daarom geschikt voor kleine kinderen en diabetici.

Het is een natuurproduct. Overgiet alleen met warm of bruisend water en je hebt een zeer smakelijke warme vruchtenthee of een zomers verfrissend ijsdrankje. De productie wordt handmatig gedaan onder toezicht van professionele medewerkers. Wij werken samen met toonaangevende leveranciers, de grondstoffen voor de productie worden zorgvuldig geselecteerd en aan strenge controles onderworpen. Het resultaat is een heerlijk drankconcentraat zonder chemische conserveringsmiddelen, dat een uniek en gezond maatje voor de dag is.

Heeft u een restaurant, café, patisserie of een andere HORECA onderneming? Onze gebakken theesoorten zijn een uniek product voor de uitbreiding van uw assortiment. Neem contact op met ons en wij maken een offerte op maat voor u en leveren u per omgaande een volledige assortiment uit ons Nederlandse magazijn inclusief HORECA promotiemateriaal. Alle producten kunnen ook op de websites van onze webshop gekocht worden. Als u uw account registreert bij Rotea dan ontvangt u altijd een vaste lage prijs, bekijk hieronder ons aanmeldformulier.

Het product gemaakt van 100% fruit wordt geproduceerd op basis van de recepten van onze voorouders, die een heel bijzondere manier bedacht hebben om de versheid van fruit te behouden en de smaak te verbeteren door het toevoegen van een van de specerijen die de drank nog aantrekkelijker en smakelijker maken. Theesoorten worden gemaakt op traditionele wijze van vers fruit zonder toevoeging van chemische ingrediënten. Hun smaak wordt benadrukt door de toevoeging van geselecteerde specerijen.

horeca

Heeft u een restaurant, café, patisserie of een andere HORECA onderneming?

Onze gebakken theesoorten zijn een uniek product voor de uitbreiding van uw assortiment. Neem contact op met ons en wij maken een offerte op maat voor u en leveren u per omgaande een volledige assortiment uit ons Nederlandse magazijn inclusief HORECA promotiemateriaal. Registreer uw onderneming bij Rotea en ontvang altijd een vaste lage prijs!

bekijk ons aanbod

Registreer een account voor uw onderneming:
Vul hier uw naam in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Uw e-mail